پاسخگویی 24 ساعته

ارتباط مستقیم با کارخانه

مشاوره رایگان

بلوک های پلی استایرن

بلوک های پلی استایرن

چکیده محتوا

بلوک های پلی استایرن

بلوک های پلی استایرن یکی از مصالح پر کاربرد انواع پروژه های عمرانی هستند. از این بلوک ها در بخش های مختلف ساختمان مانند سقف، دیوار و فنداسیون استفاده می شود.

این بلوک ها به دلیل ویژگی هایی چون قیمت ارزان، سبک بودن، عایق صوتی ، دوام بالا و … به نسبت دیگر مصالح ساختمانی بسیار محبوب تر شده اند. در این مقاله با ما باشید، تا با این بلوک ها به طور کامل آشنا شوید.

آشنایی با بلوک پلی استایرن

بلوک های پلی استایرن یا تخته های یونولیتی از مواد پلیمری ارزان قیمت و منعطفی به نام مونو استایرن تولید می شوند.

این ماده اغلب به صورت تخته های مستطیل شکل در ابعاد و ضخامت های مختلفی تولید می گردد.‌ مهمترین مزیت این مصالح وزن بسیار پایین آن نسبت به دیگر مصالح ساختمانی است؛ از این رو برای سبک سازی سازه، بلوک پلی استایرن بر بلوک های سنتی مانند اجر، سفال، سیمان و … ترجیح داده می شود.

علاوه بر وزن پایین، مزیت دیگر اين بلوک های یونولیتی بر دیگر مصالح ساختماني، ابعاد بزرگتر است.‌ به نحوی که ابعاد آن چندین برابر یک بلوک سیمانی است. این مزیت سبب هزینه کمتر و سرعت بالای کار خواهد شد.

بلوک پلی استایرن به دلیل ارائه ویژگی های دیگری مانند عایق رطوبتی، عایق صوتی، عایق حرارتی، قابلیت بازیافت و… جایگزین مصالح قدیمی شده است.

فضای خالی میان تیرچه های فلزی و بتنی را با تخته های یونولیتی می پوشانند. این امر علاوه بر سبک نمودن سازه و کاهش خسارت ناشی از حوادث طبیعی، در مقاوم سازی ساختمان نیز تأثیر زیادی دارد.

آشنایی با بلوک پلی استایرن

نحوه نصب بلوک های یونولیتی

همانگونه که در مطالب بالا متوجه شدید، بلوک های پلی استایرن به دلیل ارائه مزایای فراوان، به وفور در پروژه های عمرانی مختلف به کار گرفته می شوند. در این بخش از مقاله شما را با نحوه نصب و اجرای این مصالح آشنا می کنیم.

شیوه نصب تخته های یونولیتی، با دیگر مصالح ساختمان تفاوت زیادی دارد. اختلاف اصلی اجرای بلوک پلی استایرن با بلوک های سیمانی، آجری و … در این است، که این بلوک ها باید در کنار مصالح دیگری چون تیرچه بتني و فلزی به کار گرفته شوند.

دلیل این امر نیز این است، که تخته پلی استایرن به تنهایی قادر به تحمل وزن بالایی نیست؛ از این رو برای بالا بردن مقاومت سازه و نصب آن برای زیر ساخت، حتما باید درون تیرچه نصب گردد.

در واقع این بلوک ها خود نمی توانند وزن زیادی را تحمل کنند، به همین جهت است که بایستی تیرچه های مختلف را به عنوان زیر ساز، همراه آنها به کار گرفت.

پس از نصب بلوک پلی استایرن در میان تیرچه ها، قسمت کناری و روی سطح بلوک ها را با بتن می پوشانند.‌ با این کار بتن و تخته یونولیتی به هم متصل می شوند.

با اینکه پلی استایرن وزن زیادی را تحمل نمی کند و تحمل بار بر عهده تیرچه های بتنی و فلزی است، اما به علت وزن سبک خود، بار مرده ساختمان را کم می کند، که این مساله سبب بالا رفتن مقاومت ساختمان در برابر زمین لرزه می شود.

بیشتر بخوانید: یونولیت کرومیت

ویژگی بلوک های پلی استایرن

تا به اینجای مقاله با بسیاری از ویژگی های بلوک های پلی استایرن آشنا شدید. این متریال به دلیل ویژگی های خاص خود، در میان مهندسین و مجریان پروژه های عمرانی بسیار محبوب شده است. مهمترین ویژگی های بلوک پلی استایرن عبارت است از؛

·         سبک بودن

مهمترین ویژگی بلوک سفالی وزن کم آن در حدود 2/5 کیلو گرم است، که سبب حمل و نقل، نصب آسان و حفاظت از جان افراد در زمان بلایای طبیعی مانند زمین لرزه شده است.

·         عایق صوتی

ماده پلی استایرن به دلیل ساختار ویژه خود، ویژگی عایق صوتی عالی را ارائه می دهد؛ از این رو برای عایق نمودن ساختمان از این متریال استفاده می شود.

·         عایق حرارت

از دیگر ویژگی های بلوک های سفالی عایق حرارتی است، که استفاده از آن مانع از هدر رفت گرما و سرما در فصول مختلف سال و صرفه جویی در مصرف انرژی می شود.

·         قابلیت بازیافت

یکی دیگر از ویژگی های محبوب تخته های پلی استایرن، قابلیت بازیافت و سازگاری آن با طبیعت است.‌

ویژگی بلوک های پلی استایرن
سخن پایانی

همانگونه که در طول این مقاله متوجه شدید، بلوک های پلی استایرن به دلیل بهره گیری از ویژگی های منحصر به فرد، در پروژه های ساختمانی استفاده می شوند. البته فقط بلوک هایی که از مواد اولیه درجه یک و مطابق با استاندارد های جهانی تولید می شوند، این ویژگی ها را ارائه می دهند.

شرکت آفر فوم انواع بلوک یونولیت را با کیفیت بالا و مطابق با استاندارد های جهانی تولید و به صورت کلی و جزئی با قیمت مناسب در سایت آفر فوم به فروش می‌ رساند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Last Foods