پاسخگویی 24 ساعته

ارتباط مستقیم با کارخانه

مشاوره رایگان

معرفی ۱۰ نوع از بهترین عایق‌ حرارتی ساختمان

بهترین عایق‌ حرارتی ساختمان

چکیده محتوا

معرفی ۱۰ نوع از بهترین عایق‌ حرارتی ساختمان

بهترین عایق‌ حرارتی ساختمان ، عایقی است؛ که بتواند در برابر عوامل مخرب‌زا مقاومت بالایی داشته‌ باشد و همین‌طور قیمتش نیز مناسب و مقرون به صرفه باشد.

ساختمان‌ سازی از بزرگ‌ترین و برترین صنعت‌های جهان است؛ چراکه علاوه بر تامین محیطی امن برای زندگی و کار افراد، باعث شده فرد دارای پناهگاهی امن و زیبا شود.

در پروژه‌های ساخت و ساز از متریال و مصالح مختلفی بهره‌برداری می‌شود؛ لذا ایمنی و رفاه افراد الویت اصلی صنعت بزرگ ساختمان سازی می‌باشد.

یکی از برترین متریال‌ها، عایق حرارتی ساختمانی است؛ چراکه موجب شده علاوه بر ساخت دیوار‌های داخلی با ضخامت ناچیز، در مصرف انرژی نیز صرفه‌جویی شود.

در ادامه مطالب پیش رو، به صورت مفصل در رابطه با ۱۰ نوع از بهترین عایق حرارتی ساختمان توضیح داده شده است؛ برای کسی اطلاعات بیشتر، مقاله ما را از دست ندهید.

عایق حرارتی چیست؟

(عایق حرارتی چیست؟) این پرسش سوال خوبی در رابطه با عایق‌های حرارتی ساختمانی است؛ لذا تا زمانی که شما ندانید محصول چیست و کاربرد آن در پروژه‌های ساختمانی چگونه است، دیگر اشتیاقی برای خرید کالا ندارید.

شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر درباره یونولیت ورقه ای با ما همراه باشید.

عایق حرارتی، یکی از مصالح ساختمانی مدرن است؛ که در ساخت دیوار و سقف استفاده می‌شد. کارگذاری یا اجرای عایق حرارتی در بطن چاردیواری ساختمان موجب شده بنا در برابر گرما و صوت مقاومت بالایی داشته‌ باشد. در نتیجه احتمال ایجاد آتش سوزی در ساختمان تا حد قابل توجهی کاهش می‌یابد.

بهترین عایق حرارتی ساختمان، در برابر رطوبت، گرما و حرارت مقاومت بالایی دارد. بنابراین علاوه بر این که از وقوع حوادث غیرمترقبه جلوگیری می‌کند، باعث صرفه‌جویی در انرژی‌هایی همچون گاز نیز می‌شود. بدین خاطر با استفاده از این محصول در طولانی مدت، بنا ایمن‌سازی می‌شود.

بهترین عایق‌ حرارتی ساختمان

عایق‌های حرارتی، هزینه ساخت و ساز را افزایش می‌دهند؛ اما با این حال در طولانی مدت علاوه بر این که در مصرف انرژی صرفه‌جویی می‌شود، موجب افزایش ارزش ملک نیز می‌گردد. از این رو اکثرا در طراحی ساختمان‌های امروزی از انواع عایق‌های حرارتی استفاده می‌شود.

برترین خصوصیت‌هایی که باید بهترین عایق‌ حرارتی ساختمان داشته باشد؟

بهترین عایق حرارتی ساختمان، بی‌عیب‌ترین و مرغوب‌ترین متریال ساختمانی است؛ که از ساختمان شما در برابر حوادث طبیعی و انسانی همچون زلزله، آتش سوزی و… محافظت می‌کند. به همین خاطر در بازار حدود صد‌ها عایق حرارتی در جنس و شکل‌های متفاوتی به فروش می‌رسد.

عایق‌های حرارتی، خصوصیات مختلفی دارند؛ چراکه با بهره‌گیری از متریال‌های مختلفی تولید می‌شوند. به همین خاطر حتما باید قبل از خرید نسبت به کیفیت و کارایی عایق‌های حرارتی اطلاعات جمع‌آوری کنید.

بهترین عایق حرارتی ساختمان باید خصوصیات زیر را در بر داشته باشد؛ تا بتواند تحت هر شرایطی از ساختمان محافظت کند.

  1. در برابر آتش‌سوزی از مقاومت بالایی برخوردار باشد.
  2. در برابر حرارت‌های بالا مقاوم و پایداری قابل توجهی داشته باشد.
  3. مقاومت بالا در برابر عوامل بیماری‌زا همچون ویروس و میکروب
  4. مقاومت بالا در برابر نیروی کششی زمین و فشار اتمسفری
  5. در برابر مواد شیمیایی خنثی باشد.
  6. از هدر رفت انرژی‌های طبیعی جلوگیری کند.
  7. ضخامت آن مناسب و دارای قیمت مقرون به صرفه‌ای باشد.
  8. و…

از برترین بهترین عایق‌ حرارتی ساختمان موجود در بازار

  • یونولیت:

بهترین عایق حرارتی موجود در بازار یونولیت است؛ لذا در برابر عوامل محیطی، گرما و صوت عایق است. به همین خاطر محیطی امن برای ساکنین ساختمان به دنبال می‌آورد.

  • عایق ایزوهم:

عایق ایزوهم از ویژگی‌های مختلفی همچون ضریب هدایت بسیار بالا، مقاوم بی‌‌حد و مرز، اشتعال ناپذیر و… برخوردار است. به همین خاطر از مدرن‌ترین عایق‌های ساختمانی نیز به شمار می‌روند.

  • پشم شیشه:

پشم شیشه از قدیمی‌ترین عایق‌های حرارتی است؛ که از مقاومت و استحکام منحصر به فردی برخوردار می‌باشد.

  • پشم سنگ:

پشم سنگ از نوعی سنگ آتشفشانی به نام بازالت به دست‌ می‌آید. به همین خاطر از نظر تحمل فشار در رده بالایی قرار می‌گیرد.

  • عایق حرارتی الاستومری:

عایق حرارتی الاستومری از ماده‌ نیتریل فوم به دست می‌آید و مهم‌ترین ویژگی آن انعطاف‌پذیر بالای محصول است.

  • عایق پلی استایرن:

پرمصرف‌ترین عایق حرارتی موجود در بازار که از پلی استایرن اکسترود شده به دست می‌اید؛ عایق پلی استایرن می‌باشد.

  • عایق پرلیت:

عایق پرلیت نیز از سنگ آتشفشانی پرلیت به دست می‌آید، که بسیار مقاوم و مستحکم است.

  • شیشه اسفنجی حرارتی:

این محصول عالی از شیشه خالص به دست می‌آید. بدین خاطر از ضریب انبساط بالایی برخوردار می‌باشد.

  • تخته فیبری:

اولین عایقی که در جهت ایزوله کردن ساختمان‌ها استفاده می‌شد؛ عایق تخته فیبری است، که از فشرده سازی پشم نمد و الیاف‌های گیاهی به دست می‌آید.

  • عایق حرارتی تخت چوب پنبه فشرده:

عایق حرارتی تخت چوب پنبه از فشره‌سازی دانه چوب پنبه به دست می‌آید؛ که از نظر مقاومت عالی اما انعطاف‌پذیری آن ضعیف و ناپایدار است.

سخن آخر

در جهت خرید هر یک از بهترین عایق‌ حرارتی ساختمان می‌توانید به وب‌سایت فروش آسمان فوم مراجعه کیند و محصول مدنظر خود را بنابر بودجه و نیازتان خریداری بفرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Last Foods