پاسخگویی 24 ساعته

ارتباط مستقیم با کارخانه

مشاوره رایگان

تفاوت در اشتعال پذیری یونولیت ها

تفاوت در اشتعال پذیری یونولیت ها

چکیده محتوا

تفاوت در اشتعال پذیری یونولیت ها

تفاوت در اشتعال پذیری یونولیت ها موضوع مورد بحث در این مقاله است‌ . یونولیت امروزه یکی از مصالح پر کاربرد در پروژه های عمرانی و صنایع مختلف است و با توجه به معیارهای مختلفی دسته‌ بندی می گردد . در این مقاله انواع یونولیت را بر اساس میزان اشتعال پذیری آن بررسی خواهیم کرد .

بیشتر بخوانید: استفاده از ساندویچ پنل دکوراتیو در ساختمان سازی

آشنایی با یونولیت

در نخستین بخش از مقاله تفاوت در اشتعال پذیری یونولیت ها بهتر است با این ماده ، آشنا شوید . یونولیت در واقع یک ماده کم وزن ، سفید رنگ و متخلخل است ، که از مواد پلیمری ( از مشتقات نفت ) ساخته شده است .

این ماده در فرآیند خاصی تولید می گردد ، که در نهایت %98 آن را هوا و فقط %2 از آن را مواد پلیمری تشکیل می دهند ، که این ساختار سبب شده این ماده ویژگی عایقی ، ضربه پذیری ، استحکام بالاتری را در مقایسه با سایر مصالح گران قیمت ارائه دهد .

آشنایی با یونولیت

انواع یونولیت از نظر اشتعال پذیری

در این بخش از مقاله تفاوت در اشتعال پذیری یونولیت ها ، به معرفی انواع یونولیت بر اساس میزان اشتعال پذیری مس پردازیم ، تا تفاوت های آن ها را نیز درک کنید . همانگونه که مستحضر هستید ، یونولیت ها با توجه به معیارهای مختلفی چون دانسیته ، کاربرد ، سایز و … به انواع گوناگونی دسته بندی می گردند .

در این میان یک معیار دیگر نیز وجود دارد و آن تقسیم بندی بر اساس میزان اشتعال پذیری آنهاست . یونولیت ها بر اساس معیار اشتعال‌ پذیری به دو دسته بسوز ( قابل اشتعال ) و کند سوز ( غیر قابل اشتعال یا نسوز ) تقسیم بندی می گردد .

یونولیت های کند سوز تمام ویژگی های یونولیت بسوز را دارند ، اما قادر به تحمل آتش در محدوده دمایی 360 درجه به مدت20  دقیقه هستند ؛ از این رو قادر به محافظت از جان و مال افراد می باشند . البته قیمت گران تری از یونولیت های بسوز دارند .

حال که به طور کلی با انواع و تفاوت در اشتعال پذیری یونولیت ها آشنا شدید ، بهتر است این نکته را در نظر داشته باشید ، که یونولیت ها بر پایه مواد نفتی هستند ؛ از این رو خاصیت اشتعال پذیری بسیار بالایی دارند ! پس در زمان خرید فریب تبلیغات یونولیت نسوز و غیر قابل اشتعال را نخورید .

در واقع یونولیت هایی که به عنوان نسوز روانه بازار می شوند ، یونولیت هایی هستند که قادر به تحمل آتش در محدوده دمایی و زمانی خاص هستند و اگر دمای آتش بالاتر از این دما برود یا آتش در مدت زمان معین خاموش نشود ، یونولیت قادر به محافظت از جان و اموال شما نیست .

انواع یونولیت از نظر اشتعال پذیری

تفاوت یونولیت بسوز و کند سوز

در این بخش از مقاله به تفاوت دو یونولیت بسوز و کند سوز می پردازیم . همانطور که در مطالب بالا نیز به طور مختصر با تفاوت های این دو آشنا شدید ، در واقع مهم‌ترین تفاوت در اشتعال پذیری یونولیت ها ، در میزان تحمل آنها در مقابل آتش است .

از آنجایی که یونولیت های بسوز و کند سوز اهداف مختلفی را دنبال می کنند ، از مواد خام متفاوتی نیز تولید می شوند . متریال اولیه یونولیت بسوز مقاومت بسیار کمتری را در مقابل آتش به نسبت مواد خام اولیه یونولیت کند سوز دارد ‌.‌

تفاوت دیگر یونولیت بسوز و کند سوز در نحوه خاموش شدن آنها در زمان جدا شدن از منبع آتش است . یونولیت های کند سوز به محض دور شدن از منبع آتش ، خاموش می شوند و اجازه نمی دهند آتش به جاهای دیگر راه پیدا کند .

در یونولیت های بسوز بر عکس این قضیه اتفاق می افتد ، این یونولیت ها را حتی اگر از منبع آتش دور کنید ، شعله آنها خاموش نمی گردد و اگر در کنار مواد آتش زا قرار گیرند ، آتش را گسترش می دهند .

در ادامه این بحث از مقاله تفاوت در اشتعال پذیری یونولیت ها باید به عایق دمایی آنها اشاره نمود . یونولیت های کند سوز عایق دمایی بالاتری در مقایسه با یونولیت های بسوز دارند ؛ زیرا از مواد با کیفیت تری تولید شده اند و مصرف انرژی را کاهش خواهند داد .

 

تفاوت یونولیت بسوز و کند سوز

سخن پایانی

مقاله تفاوت در اشتعال پذیری یونولیت ها توسط تیم تولید شرکت آفر فوم نگاشته شده است . شرکت آفر فوم از شرکت های مجرب و سرشناس ایرانی است ، که انواع یونولیت را از مواد خام درجه یک و مطابق با فناوری روز دنیا تولید و با قیمت مناسب در فروشگاه آنلاین خود به سراسر ایران عرضه می دارد .

بیشتر بخوانید: قیمت و خرید یونولیت کرومیت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Last Foods