پاسخگویی 24 ساعته

ارتباط مستقیم با کارخانه

تفاوت یونولیت سقفی و دیواری

تفاوت یونولیت سقفی و دیواری

چکیده محتوا

تفاوت یونولیت سقفی و دیواری

یونولیت ها در چند سال اخیر توانسته اند جایگاه ویژه ای در ساختمان سازی برای خود به ارمغان آورند.استفاده از یونولیت های دیواری ، سقفی ، ورقه ای ، فشرده و دیگر فوم ها دارای ویژگی ها و قابلیت های بالایی می باشند.فوم ها تفاوت هایی از نظر کارکرد با هم دارند و در این مقاله تفاوت یونولیت سقفی و دیواری را مورد بررسی قرار می دهید.

جهت کسب اطلاع از قیمت انواع یونولیت با کارشناسان فروش آفرفوم در ارتباط باشید

بررسی تفاوت یونولیت سقفی و دیواری

همانطور که از اسم این 2 محصول پیداست از آنها در ساخت سقف و دیوارهای ساختمان استفاده می شود. یونولیت سقفی یکی از محصولات یونولیتی است که می تواند باعث عایق سازی سقف ساختمان ها شود.به طور کلی یونولیت ها در بیشتر صنایع مورد استفاده قرار می گیرند.ساختمان سازی ، ماکت سازی ، دکور ، بسته بندی کالاهی حساس و … تنها بخشی از کاربرد این محصولات می باشد.با پیدایش یونولیت های دیواری ، ساخت دیوارهای سنتی منسوخ شده و دیگر استفاده از سیمان و گچ و آجر برای سازندگان مقرون بصرفه نمی باشد.بیشترین تفاوت یونولیت سقفی و دیواری مربوط به کاربرد آنها می باشد که در ادامه به توضیح آنها خواهیم پرداخت.

یونولیت سقفی

معرفی یونولیت

برای درک بهتر تفاوت یونولیت سقفی و دیواری ابتدا لازم است تا با یونولیت ها آشنایی لازم را داشته باشید.یونولیت ها از مقدار کمی پلاستیک و مقادیر زیادی هوا تشکیل شده اند.ساختار آنها به گونه ایست که توانایی تحمل فشار زیادی را دارند و طول عمر زیادی دارند.این محصول به نام های دیگری همچون فوم ، پلاستوفوم ، آکاسیف و پلی استایرن شناخته شده می باشند.فوم ها دارای وزن بسیار کمی می باشند و به همین دلیل می توانند باعث کاهش وزن کلی ساختمان ها شوند.یونولیت اولین بار توسط دانشمندی به نام ادوارد شناخته شد و امروزه این محصول به تولید انبوه رسیده است.در اکثر ساختمان ها یونولیت ها جایگاه ویژه ای دارند و استفاده از آنها هر روز بیشتر و بیشتر می شود.

تفاوت فاحش یونولیت های سقفی و دیواری در چیست؟

یکی از فاحش ترین تفاوت های یونولیت های سقفی با دیواری در کاربرد آنها می باشد. استفاده از بلوک های سقفی به عنوان یک قالب بتن در سقف های تیرچه بلوک از بارزترین نوع کاربرد آنها می باشد. اما کاربرد یونولیت های دیواری در ساخت و ایجاد دیوار ها در ساختمان ها می باشند. یونولیت های سقفی از ضخامت بیشتری نسبت به فوم های دیواری برخوردار هستند و از نظر کیفیت و قیمت تفاوت فاحشی با فوم های دیواری دارند. علاوه بر ضخامت یونولیت های سقفی دارای چگالی یا دانسیته بالاتری می باشند که باعث بهبود کیفیت در این محصول شده است.

کاربرد یوونولیت های دیواری در ساختمان

یونولیت های دیواری می توانند به عنوان یک عایق در ساختمان ها مورد استفاده قرار گیرند. این یونولیت ها می توانند مقاومت خوبی در برابر ضربه و رطوبت داشته باشند. علاوه بر آن فوم های دیواری می توانند به عنوان یک عایق صدا عمل کنند و از ورود صداهای مزاحم به داخل منازل جلوگیری بعمل آورند. با استفاده از یونولیت دیواری در ساختمان ها ، شستشوی دیوارها کاری سهل و آسان می باشد و طول عمر بالاتری نسبت به دیوارهای سنتی دارند. یونولیت دیواری را می توان با استاده از فوم های دیواری تزئینی و تری دی پنل ها چهره زیبایی به آن بخشید. علاوه بر موارد ذکر شده این یونولیت ها براحتی پوسیده نمی شوند و طول عمر بالایی نیز دارند.

کاربرد یونولیت هی سقفی

تفاوت یونولیت سقفی و دیواری را می توان بر اساس کاربرد آنها تشخیص داد. بلوک های سقفی را فقط در سقف ساختمان ها می توان استفاده کرد و کاربرد این محصول برخلاف یونولیت های دیواری منحصر به سقف ساختمان ها می باشد. این فوم ها می توانند عایق مناسبی در برابر رطوبت و صدا و همچنین حرارت باشند. استفاده از یونولیت های سقفی می تواند باعث کاهش وزن سقف ساختمان و حذف هزینه های زیاد در ساخت و ساز شود. با استفاده از این فوم ها می توان ساختمان را از نظر ایمنی بهبود بخشید.

ابعاد و مشخصات یونولیت های سقفی

مجموعه آفر فوم توانایی تولید یونولیت های سقفی در ابعاد مختلف را دارا می باشد. این فوم ها را می توان در ابعاد گوناگون طراحی و تولید کرد اما یونولیت های سقفی دارای ابعاد استاندارد و پر کاربردی در ساختمان ها می باشند. ابعاد 2 متر در 50 سانت از پرکاربردترین نوع یونولیت های سقفی می باشند. ضخامت مناسب این فوم ها 25 سانت بوده و از چگالی بالاتر از 10 در تولید آن بهره برده می شود.

موارد مهم در انتخاب یونولیت مناسب

تا به اینجا متوجه تفاوت یونولیت سقفی و دیواری شده اید.حالا سوال اینجاست که چگونه می توان یک یونولیت با کیفیت خریداری و انتخاب کرد.جواب این سوال بر اساس نوع کارایی این محصول در ساختمان می باشد.بر اساس فاکتور هایی می توان براحتی یک یونولیت مناسب را انتخاب کرد:

  1. اول اینکه چه چگالی برای یونولیت سقفی یا دیواری در نظر دارید.چگالی بالا می تواند به بهبود کیفیت کمک کننده باشد
  2. استفاده از مواد اولیه مناسب می تواند منجر به تولید محصولی ایمن و با کیفیت شود.
  3. یونولیت تولید شده باید دارای استانداردهای لازم بوده تا در مواجه با حرارت ، ضربه و رطوبت از مقاوت بالایی برخوردار باشد
  4. در برابر آتش مقاوم باشد
  5. ابعاد و اندازه استاندارد
  6. وزن مناسب بر اساس نوع استفاده
  7. یونولیت تولید شده سالم و یکدست باشد

یونولیت دیواری

نتیجه گیری

در این مقاله تفاوت یونولیت سقفی و دیواری را مورد بررسی قرار دادیم. برای تولید یک یونولیت با کیفیت استفاده از مواد اولیه مناسب از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. بارها دیده شده که برخی از تولید کنندگان برای تولید انواع یونولیت از مواد بازیافتی استفاده می کنند و باعث کیفیت پایین محصولات می شود. توصیه آفر فوم به خریداران گرامی استعلام کارخانه تولید یونولیت و بررسی استانداردهای آن مجموعه می باشد. شرکت تولیدی آفر فوم به صورت تخصصی به تولید انبوه یونولیت سقفی ، ورقه ای و کرومیت می پردازد و مشتریان گرامی می توانند برای استعلام و خرید انواع یونولیت با همکاران ما در بخش فروش تماس حاصل فرمایند.

مقالات پیشنهادی

یونولیت ورقه ای

یونولیت کرومیت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Last Foods