پاسخگویی 24 ساعته

ارتباط مستقیم با کارخانه

مشاوره رایگان

دیوار پیش ساخته یونولیتی

چکیده محتوا

دیوار پیش ساخته یونولیتی

در این مقاله ما قصد داریم درباره خرید ، قیمت و مشخصات انواع دیوار پیش ساخته یونولیتی صحبت کنیم با ما همراه باشید.

امروزه یکی از مهمترین مسائل در ساخت سازه های مختلف سرعت ساخت است. از این رو سازندگان و فعالان صنعت ساختمان راهکارهای مختلفی را برای تسریع در ساخت و سازهای مسکونی، تجاری، اداری و غیره ارائه کرده اند.

یکی از این راه حل ها استفاده از قطعات پیش ساخته است که زمان بندی پروژه را کوتاه می کند و در نتیجه زمان ساخت را کاهش می دهد.

برای تولید قطعات پیش ساخته محدودیتی وجود ندارد و تمامی عناصر سازه از کف تا سقف با قطعات پیش ساخته قابل اجرا هستند. یکی از انواع مقاطع پیش ساخته که در این مقاله با آن آشنا می شویم دیوارهای پیش ساخته می باشد.

دیوار پیش ساخته یونولیت و ویژگی های آن

منظور از دیوار پیش ساخته یونولیتی دیوارهایی می باشد که از شبکه فلزی و پلی استایرن منبسط شده ساخته  شده است.

دیوار پیش ساخته یونولیتی

این نوع دیوار پیش ساخته دارای ویژگی های خوب بسیاری است که ضد آب بودن آن را می توان یکی از ویژگی های خوب این دیوار دانست.

لازم به ذکر است که ویژگی ضد آب بودن از رشد قارچ روی این دیوارها جلوگیری می کند و برای استفاده در مناطق مرطوب مناسب است.

علاوه بر استفاده از دیوارهای پیش ساخته یکپارچه برای سبک سازی ساختمان، افزودن پلاستوفوم به بدنه می تواند این محصول را به عایق مناسبی برای صدا و گرما تبدیل کند و در ویلاها و ساختمان ها قابل استفاده باشد.

چنین دیوارهایی مانع خوردگی و ورود موریانه می شوند. با حذف گچ و غیره میزان هزینه ساخت کاهش می یابد و می توانید سرعت کار را افزایش دهید.

دیوارهای یونولیتی پیش ساخته به نیروی متخصص نیاز ندارند. دیوارهای پیش ساخته یونولیت به دلیل ساختار ساختمانی عایق حرارتی هستند.

شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر درباره یونولیت سقفی با ما همراه باشید.

این عملکرد باعث صرفه جویی در مصرف انرژی می شود. و از اتلاف انرژی جلوگیری می کند. عدم نیاز به ماشین آلات سنگین برای جابجایی و نصب دیوارها یکی دیگر از ویژگی های این دیوارها است. همین ویژگی علاقه معماران را به استفاده از این نوع دیوارها جلب کرده است.

نحوه نصب دیوار پیش ساخته یونولیت در جاهای مرطوب

اگر قصد استفاده از دیوار پیش ساخته یونولیتی  در مناطق مرطوب را دارید، خوب است بدانید که در ساخت استیل حتما باید از فولاد ضد زنگ استفاده کنید.

براکت های فلزی با استفاده از پیچ به یکدیگر متصل می شوند. این پانل ها پس از قرار گرفتن به فونداسیون متصل شده و تقویت می شوند و در پایان کار از بتن سیمانی به نام شاتکریت بر روی پانل ها استفاده می شود.

شاتکریت به دو صورت خشک و مرطوب استفاده می شود. در روش خشک ابتدا سیمان و سنگدانه را روی آن می پاشند و سپس با آب مخلوط می کنند. در روش مرطوب، سیمان را در مخزن ساخته و آن را در محل مورد نظر پخش می کنند.

مزایای دیوار یونولیتی پیش ساخته

وزن ساختمان به دلیل سبکی سقف و دیوارهای ساخته شده از یونولیت کاهش می یابد. افزایش سرعت حمل و نقل و بلند کردن آسان پانل ها در ساختمان های بلند با دیوار پیش ساخته یونولیتی امکان پذیر می باشد.  به دلیل یکپارچگی سازه، مقاومت بالایی در برابر نیروهای تکانی ناشی از زلزله دارد.

این دیوارها در برابر گرما، سرما، رطوبت و صدا مقاومت بالایی دارند. مقاوم در برابر آتش به دلیل وجود لایه بتنی در طرفین پانل از مزایای دیگر آن است.

حشرات نمی توانند به ساختمان هایی که با این دیوارها ساخته شده اند نفوذ کنند. دیوارهای پیش ساخته یونولیتی در کمترین زمان ساخته می شوند.

با توجه به سیستم یکپارچه دیوار و سقف در سیستم مورد نیاز، نیازی به پشتیبانی باربر نیست. نصب آسان دیوارها و سقف های پیش ساخته یونولیتی و سهولت در قرارگیری اشیاء ساختمانی از قبیل لوله های آب و برق نیز مزیت های دیگر این دیوارها محسوب می شوند.

سخن پایانی

یکی از انواع دیوارهای پیش ساخته، دیوارهای پیش ساخته یونولیتی می باشد که در سال های اخیر مورد توجه بسیاری از سازندگان قرار گرفته است.

انواع مختلفی از این نوع مصالح ساختمانی وجود دارد که با توجه به نیاز مورد استفاده قرار می گیرد. به همین دلیل در خرید دیوارهای پیش ساخته یونولیتی با قیمت های متفاوتی مواجه خواهید شد.

با توجه به این موضوع و همچنین تاثیر این محصولات بر استحکام و دوام ساختمان، لازم است در هنگام خرید دیوارهای پیش ساخته غیرسنگی به کیفیت و ویژگی های آن توجه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Last Foods