پاسخگویی 24 ساعته

ارتباط مستقیم با کارخانه

مشاوره رایگان

راهنمای خرید یونولیت استوانه ای

راهنمای خرید یونولیت استوانه ای

چکیده محتوا

راهنمای خرید یونولیت استوانه ای

راهنمای خرید یونولیت استوانه ای موضوع مورد بحث در این مقاله می باشد . یونولیت استوانه ای یکی از انواع یونولیت می باشد ، که کاربرد های گسترده ای در پروژه های عمرانی دارد . اگر قصد خرید یونولیت استوانه ای را دارید تا انتهای این مقاله با ما همراه شوید .

بیشتر بخوانید: نحوه اجرای تری دی پانل ها بدون سازه فلزی یا بتنی

آشنایی با یونولیت استوانه ای

در نخستین بخش از مقاله راهنمای خرید یونولیت استوانه ای ، شما را با این نوع از یونولیت آشنا می کنیم . پلاستوفوم استوانه ای نیز همانند سایر یونولیت ها از مشتقات نفت است ، که بیشتر از 90 درصد از هوا و مابقی آن را مواد پلیمری تشکیل داده است ؛ از این رو ویژگی های منحصر به فردی را ارائه می دهد .

یونولیت ها در طی فرآیند خاصی در سه مرحله پیش انبساطی ، تثبیت و قالب گیری به وجود می آیند ، سپس در شکل ها و ابعاد مختلف بریده می شوند . یونولیت ها در صنعت ساختمان سازی ، ماکت سازی ، ساخت اشیا دکوری ، صنعت خودرو سازی ، قالب سازی ، کشاورزی ، لوازم خانگی ، استودیوها ، بسته بندی کالا ها و … بکار گرفته می شوند .

یونولیت استوانه ای کاربرد های متنوعی دارد و اغلب در پل سازی به علت برش ساده و جا به جایی آسان ، پر کننده فضای خالی و سبک سازی پل ها و شناور نمودن وسایل گوناگون به کار گرفته می شود . یونولیت های استوانه ای که برای پل سازی به کار گرفته می شوند ، اغلب قطری بین 20 تا 100 میلی متری می باشند ‌.‌

اگر قصد خرید این نوع یونولیت را برای ساخت سازه های عمرانی یا دیگر کاربردها را دارید ، برای راهنمای خرید یونولیت استوانه ای با ما همراه شوید .

آشنایی با یونولیت استوانه ای

ویژگی های یونولیت استوانه ای

در این بخش از مقاله راهنمای خرید یونولیت استوانه ای ، شما را با ویژگی های این یونولیت آشنا می کنیم . پلاستوفوم ها حدود دو قرن است که روی کار آمده اند ، از زمان اختراع تا به حال تحول بزرگی را در صنایع گوناگون به ویژه ساختمان سازی به وجود آورده اند . یونولیت ها با هر شکلی که باشند اعم از ؛ استوانه ای یا مستطیلی ویژگی های مشترکی را ارائه می دهند .

یونولیت استوانه ای با ویژگی هایی چون دوام بالا ، سازگاری با محیط زیست ، مقاومت زیاد در مقابل فشار و ضربه ، سبک بودن ، قیمت پایین ، عایق صوتی ، عایق دما ، عایق رطوبتی ، نسوز بودن ، ضد قارچ و کپک ، حمل و نقل آسان ، قابلیت بازیافت و … شناخته می شوند .

ویژگی های یونولیت استوانه ای

راهنمای خرید یونولیت استوانه ای

در این بخش از مقاله به موضوع اصلی مقاله یعنی راهنمای خرید یونولیت استوانه ای می پردازیم . نخستین نکته ای که در زمان خرید یونولیت استوانه ای باید به آن توجه کنیم ، توجه به دانسیته آن است ؛ زیرا دانسیته کاربرد آن را تعیین می کند .

نکته مهم دیگر توجه به سایز و ابعاد استاندارد است ، یونولیت های استوانه ای در سایز های مختلفی تولید می شوند ، در زمان خرید حتما به ابعاد آن متناسب به نیاز خود توجه کنید ، البته امکان سفارشی سازی این محصول نیز وجود دارد .

عامل مهم دیگر توجه به ویژگی های عایقی و میزان مقاومت آن در مقابل فشار و ضربه ، مواد شیمیایی ، حرارت ، رطوبت ، قارچ و کپک و … است .

در ادامه راهنمای خرید یونولیت استوانه ای اهمیت توجه به ظاهر آن را بررسی می کنیم . یونولیت هایی با ظاهر یکدست ، فشرده و منسجم را انتخاب کنید ؛ این یونولیت ها کیفیت بالایی دارند و مقاومت بیشتری در مقابل ضربه و فشار دارند .

عامل دیگری که در زمان خرید یونولیت استوانه ای باید به آن توجه کنید ، توجه به گارانتی و نشان استاندارد است . محصولات فاقد گارانتی و نشان استاندارد ، کیفیت لازم را ندارند و تمام ویژگی های یونولیت را ارائه نمی دهند .

اگر از یونولیت استوانه ای برای ساخت ساختمان ، صنعت خودرو سازی، بسته بندی و … استفاده می کنید ، از خرید یونولیت های بازیافتی خودداری کنید ؛ زیرا استحکام لازم را ارائه نمی دهند .

در پایان بحث راهنمای خرید یونولیت استوانه ای نکاتی چون قیمت ، شرکت سازنده ، وزن ، ضخامت و … را فراموش نکنید .

 

راهنمای خرید یونولیت استوانه ای

در پایان

شرکت آفر فوم از بزرگ ترین و معتبرترین شرکت ها در تولید انواع یونولیت در ایران است . تمام محصولات این شرکت دارای نشان استاندارد هستند ، که نشان از کیفیت و دوام بالای محصول است . برای خرید محصولات این برند به سایت آفر فوم مراجعه نمایید .

بیشتر بخوانید: تفاوت یونولیت کندسوز و بسوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Last Foods