دانستن همه چیز درباره قالب یونولیت بسته بندی مهم است. یونولیت ها به عنوان یکی از مهم ترین و کاربردی ترین قطعات امروزه در جهان شناخته می شوند که نقش ویژه ای در زمینه ها و فعالیت های مختلف از جمله ساخت و ساز، بسته بندی، ساخت، مجسمه سازی و غیره ایفا می کنند.
به دلیل ویژگی ها و قابلیت های ویژه ای که دارد از جمله وزن سبک، مقاومت در برابر رطوبت خوب، مقاومت صوتی و حرارتی، بازیافت، عمر طولانی و غیره یونولیت ها انقلاب های بزرگی در صنایع مختلف ایجاد کرده اند.
تولید نولیت ها در سه مرحله اصلی انجام می شود که آخرین مرحله آن مرحله قالب گیری است و انواع نولیت ها به اشکال مختلف تثبیت شده و با توجه به نوع مصرف به فروش می رسند.
فرم های بسته بندی یونولیت در مقایسه با سایر آنها مانند بسته بندی ، یونولیت دیواری و یونولیت فشرده متفاوت است و ممکن است نیاز به سفارشی سازی داشته باشد. در این مطلب به بررسی همه چیز درباره قالب بسته بندی یونولیت می پردازیم.
آشنایی با قالب بسته بندی یونولیت
در هر صنعتی نحوه نصب محصولات یکی ار مهم ترین عوامل رضایت مشتری بوده و شایسته توجه ویژه است. امروزه استفاده از یونولیت به دلیل ویژگی هایی مانند وزن بسیار سبک، ضد رطوبت، مقاومت قوی و فشار، قابلیت استفاده چندباره و قابلیت بازیابی در صنعت بسته بندی بسیار رایج شده است.
بسیاری از محصولات را می توان با برش با استفاده از ورق های یونولیت بسته بندی کرد، اما بسیاری از محصولات نیاز به قالب های خاصی برای بسته بندی دارند.
در واقع طرح بسته بندی به طرحی گفته می شود که بر اساس شکل، ظاهر و ابعاد محصولات طراحی شده و سپس مواد اولیه یونولیت در آن طرح قرار گرفته و به همین صورت ساخته شود. استفاده از این آداپتورها باعث می شود که محصولات در طول بسته بندی فضای اضافی را اشغال نکنند و در برابر ضربه، فشار، عوامل خارجی و غیره کاملاً محافظت شوند.
مراحل تولید قالب یونولیت بسته بندی
در این بخش مطلب همه چیز درباره قالب یونولیت بسته بندی و مراحل تولید آن ذکر می کنیم. در مرحله اول باید طرح اولیه قالب روی کاغذ کشیده شود و ابعاد قالب مشخص و برای تایید اولیه به مشتری ارائه شود.
مرحله دوم آماده سازی مواد برای قالب است. معمولاً برای این منظور از مواد مختلفی مانند آلومینیوم خالص، چدن و … استفاده می شود. البته در قالب یونولیت می توان از مواد دیگری نیز استفاده کرد و کافی است قالب در برابر فشار، زنگ زدگی و خوردگی مقاوم باشد.
در مرحله سوم پس از طراحی اولیه و انتخاب ماده اولیه قالب، نمونه برداری از نمونه انجام می شود. نمونه اولیه می تواند از چوب یا چوب سخت برای تایید نهایی ساخته شود.
در مرحله چهارم که مرحله ریخته گری می باشد قالب ها ریخته شده و سپس تراشکاری های لازم انجام می شود. چرخش را می توان به طور خودکار در دستگاه های CNC انجام داد، بنابراین قالب ها استاندارد و کامل هستند.
در مرحله پایانی مونتاژ قالب آغاز می شود و در نهایت شاسی کشیده می شود تا قالب های بسته بندی Unolit برای تولید آماده شود.
کاربرد قالب بسته بندی یونولیت
درباره قالب یونولیت بسته بندی باید بگوییم این یونولیت ها دارای کاربردها و توانایی های منحصر به فرد، با خواص و کاربردهای مختلف فیزیکی و شیمیایی هستند.
از مهمترین موارد استفاده یونولیت ها می توان به موارد مانند بسته بندی انواع اجناس شکسته، بسته بندی انواع قطعات برقی و الکترونیکی، بسته بندی انواع محصولات دارویی و انواع لوازم بهداشتی و پزشکی، بسته بندی قطعات خودرو، بسته بندی انواع مواد غذایی و میوه های صادراتی، بسته بندی لوازم خانگی و قطعات آن، بسته بندی انواع قطعات صنعتی و کشاورزی، بسته بندی مبلمان و لوازم خانگی و انواع شیرآلات و لوستر اشاره کرد.
سخن پایانی
در این مطلب سعی کردیم همه چیز درباره قالب یونولیت بسته بندی را ارائه دهیم. یونولیت های بسته بندی از جمله پرکاربردترین انواعی هستند که می توانند نقش ویژه ای در حفاظت و تضمین سلامت محصولات در بسیاری از صنایع ایفا کنند.
بسیاری از محصولات برای بسته بندی نیاز به قالب های یونیت مخصوص بسته بندی دارند و برای تولید آنها به قالب های بسته بندی یونیلیتی نیاز است که طبق سفارش صاحبان صنایع ساخته می شود.
البته برخی از تزیینات و دیوارهای تزئینی همچنان نیاز به قالب دارند. این قالب ها از مواد مختلفی مانند آلومینیوم و چدن ساخته شده اند و با تولید یونولیت های سفارشی می توانند سلامت و ایمنی محصول را تضمین کنند.