پاسخگویی 24 ساعته

ارتباط مستقیم با کارخانه

مراحل تولید یونولیت

مراحل تولید یونولیت

چکیده محتوا

مراحل تولید یونولیت

کلیه مراحل تولید یونولیت به وسیله دستگاه ها و تجهیزات پیشرفته و مدرن انجام می گیرد. ساخت یونولیت به دو صورت دستی و اتوماتیک قابل انجام است.

در روش دستی، ابتدا ذرات ریز فوم استایرن را در دیگ منبسط کرده، سپس خشک کرده و به بلوکر منتقل می‌کنند و روی آن‌ها فشرده می‌شود و به بلوک‌های یکپارچه تبدیل می‌شوند.

در روش اتوماتیک تمامی این مراحل توسط ماشین آلات و تجهیزات مدرن انجام می شود که ضریب خطا کمتر است. به طور کلی مراحل تولید یونولیت از 3 مرحله اصلی پیش انبساط، تثبیت و فرم دهی تشکیل شده است.

تولید یونولیت و ویژگی های آن

در این بخش مطلب مراحل تولید یونولیت بهتر است با ویژگی های آن نیز آشنا شوید. یونولیت به عنوان یک ماده سلول بسته تولید می شود و آب را به راحتی جذب نمی کند.

شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر درباره یونولیت سقفی با ما همراه باشید.

یونولیت همچنین در برابر رطوبت مقاوم است و برای نگهداری محصولات در دماهای پایین ایده آل است. همچنین به دلیل مقاومت در برابر رطوبت، این ماده دارای بالاترین استانداردهای بهداشتی می باشد.

این ویژگی آن  را برای استفاده در کشتی های ماهیگیری و کشتی های دریایی مناسب می کند. این محصول  دارای رسانایی حرارتی کمی کاهش یافته است اما شکل، اندازه، ساختار و ظاهر فیزیکی خود را حفظ می کند.

تقریباً در هر شکل و اندازه ای شاهد تولید یونولیت هستیم و یا در صورت نیاز با توجه به هر نوع کاربرد، برش و شکل دهی آسانی دارند.

آشنایی با یونولیت و نحوه ساخت آن

یونولیت به عنوان یک پلیمر با وزن مولکولی بالا به شمار می آید که از مونومر استایرن تشکیل شده و منجر به تولید یونولیت می شود.

مراحل تولید پلاستوفوم

این ماده سخت، بادوام و بسیار شفاف است و مقاومت شیمیایی خوبی دارد. می توان آن را به راحتی با قالب گیری تزریقی، اکستروژن یا ترموفرمینگ پردازش کرد.

در این مقاله به نحوه تولید و استفاده از یونولیت برای کاربردهای مختلف می پردازیم. مراحل تولید یونولیت بسته به نوع و چگالی آن می تواند  مختلف باشد که در ادامه به همه آنها اشاره خواهد شد.
یونولیت از مونومر استایرن ساخته شده است. سطوح پایین استایرن در بسیاری از گیاهان، میوه ها، سبزیجات، آجیل و غذاها یافت می شود.

یونیولیت یک مشتق اتیلن و بنزن است که توسط فرآیند پلیمریزاسیون تولید می شود و دانه های پلی استایرن کروی به اندازه یک حبه قند تولید می کند.

در این فرآیند، یک هیدروکربن کم بویلر، معمولاً گاز بوتان، به مواد اضافه می شود تا به انبساط مواد در طول پردازش کمک نماید.

مرحله قبل از انبساط

در مرحله قبل از انبساط به عنوان یکی از مراحل تولید یونولیت ماده اولیه یونولیت  که پلیمری مصنوعی به نام استایرن می باشد شبیه دانه های قند است.

این مواد اولیه دارای چگالی منحصر به فردی هستند و برای تولید هر نوع سنگ سنگی باید چگالی مواد اولیه را در نظر گرفت.

در این مرحله مواد اولیه با تزریق بخار حجیم به دستگاهی به نام منبسط کننده تزریق می شود و در این دستگاه اندازه دانه های استایرن به 50 برابر حجم اولیه می رسد.

این فرآیند در واقع با حرکت پروانه ها انجام می شود. استایرن به طور کامل در دیگ های بخار توسعه یافته است.

مرحله تهویه

پس از استفاده از دو ماده شنتان و دی اکسید کربن برای باد کردن و باد کردن مواد خام در فرآیند پلیمریزاسیون، بیش از 90 درصد مونومر استایرن با هوا منبسط می شود و مقداری از مواد خام از حجم نهایی منبسط می شود.

محصول کمتر از 10 درصد خواهد بود. در مرحله تهویه، مواد پخته شده و بسته بندی شده برای خنک سازی به سیلوهای ذخیره سازی منتقل می شود.

توپ های تولید شده در این مرحله باید 6-12 ساعت استراحت کنند تا به دمای تعادل و فشار برای رشد برسند.

مرحله قالب گیری

یکی دیگر از مراحل تولید یونولیت یعنی آخرین مرحله آن قالب گیری می باشد. در این مرحله دانه های سرد شده را در قالب گذاشته و سپس با بخار حرارت می دهند.

بخار آب شکل بلوک مادری واحدها را به خود می گیرد. دانه ها توسط فوم ها از قبل منبسط شده و کاملاً به هم متصل شده اند.

پس از انتقال مواد اولیه به انبار به صورت بلوک های یکپارچه، مادر مبادله درآمد، تا زمانی که کاملا خشک و آماده برش شوند. در طول قالب گیری تقریباً 98 درصد از حجم کل واحدها را هوا تشکیل می دهد.

سخن پایانی

در این مطلب کلیه مراحل تولید یونولیت را به صورت جامع مورد بررسی و ارزیابی قرار دادیم. یونولیت ها جز مهم ترین و بهترین موادی محسوب می شوند که در صنایع مختلف قابل استفاده هستند.

این مصالح به دلیل خواصی که دارند از جمله: سبکی، عمر طولانی، قابلیت بازیافت، مقاومت در برابر رطوبت، گرما و صدا، مقاومت در برابر فشار و ضربه، قیمت مناسب و غیره جایگزین بسیاری از مصالح ساختمانی شده و انقلابی بزرگ در صنعت ساختمان به وجود آورده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Last Foods