پاسخگویی 24 ساعته

ارتباط مستقیم با کارخانه

مشاوره رایگان

مراحل و راهنمای کامل ساختمان سازی

مراحل و راهنمای کامل ساختمان سازی

چکیده محتوا

مراحل و راهنمای کامل ساختمان سازی

صنعت ساخت و ساز ساختمانی اخیراً تبدیل به یکی از پولسازترین صنایع کشور شده است علت این امر نیز روی آوردن افراد زیاد به ساخت و ساز برج ها مجتمع ها وسایل پروژه های مسکونی تجاری و اداری است. علاوه بر این این مورد، این صنعت به جز مسئله سکونت به منظور سرمایه گذاری نیز اهمیت پیدا نموده است.

جهت ورود به حرفه ساخت و ساز شما بایستی با کلیه مراحل و راهنمای کامل ساختمان سازی آشنایی کافی را، داشته باشید تا قادر به ورود به این صنعت باشید. جهت کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی کلی با این موضوع تا انتهای این مطلب همراه ما بمانید.

 

پلان سازی یا تهیه نقشه

اولین مرحله در مراحل و راهنمای کامل ساختمان سازی تهیه یک نقشه ایده آل و مناسب برای آغاز عملیات اجرایی ساخت است. این منظور شما بایستی مشخصات زمین را به شهرداری ارسال نموده و دستور صدور نقشه را از آنها دریافت نمایید.

سپس پلان کلی منزل و یا ویلا توسط مهندس معمار طراحی و مجدداً به شهرداری جهت دریافت تاییدیه نهایی ارسال می گردد. شهرداری اقدام به صدور پروانه ساخت می نماید این امر در قبال دریافت هزینه صورت می گیرد.

 

گود برداری زمین

مرحله دوم از مراحل و راهنمای کامل ساختمان سازی آغاز عملیات گودبرداری و کندن زمین به عمق چند متری می باشد. ساختمان سازی به منظور دستیابی به خاک سفت بایستی از عملیات گودبرداری استفاده شود این کار با توجه به تعداد طبقات ساختمان صورت می گیرد.

 

بتن ریزی و آرماتوربندی

مرحله بعدی از ساختمان سازی مربوط به بتن ریزی کف گودبرداری شده است. عملیات بتون ریزی را درون قالب های انجام می دهند و پس از آنکه بتن گیری صورت گرفت و یا اصطلاحا بتن خود را گرفت آن را درون کف زمین قرار می دهند.

کف زمین گودبرداری شده بایستی به فاصله ۱۰ الی ۱۵ سانتی متر توسط بتن پر شود. بتن در کف گودبرداری شده زمین به ساختمان سازی کمک می نماید تا کلیه بارهای وارده را، تحمل نموده و از نشست ساختمان جلوگیری کند.

مقاله پیشنهادی: یونولیت ورقه ای

قالب بندی و بتن ریزی

در مرحله بعدی از مراحل و راهنمای کامل ساختمان سازی نوبت به قالب بندی و بتن ریزی می رسد. عبارت است از تعیین محلی که بتنریزی شده است و قرار دادن قالب های چوبی مابین این محل ها می باشد. به یاد داشته باشید که قالب های چوبی بایستی چرب باشند تا به بتن نچسبند.

یکی از مهمترین مراحل و قابل توجه ترین قسمت در ساختمان سازی همین مرحله است که در صورت اجرای صحیح آن می توان به استحکام بسیار بالای ساختمان کمک شایانی نمود.

 

اسکلت بندی ساختمان

اسکلت بندی از اصلی ترین مراحل و راهنمای کامل ساختمان سازی به شمار می رود. اسکلت بندی ساختار و هیکله کلی ساختمان را تشکیل می دهد و در واقع اساس و پایه ساختمان به شمار می رود که، خود اسکلت بندی به سه مدل متفاوت اسکلت ساختمانی تقسیم می شود.

اسکلت ساختمانی چوبی، اسکلت ساختمانی فلزی و ساختمانی بتنی از جمله شاخه های متفاوت اسکلت ساختمانی به شمار می روند. امروز شاهد استفاده از اسکلت های فلزی پیچ و مهره هستیم اینو اسکلت های ساختمانی برای برج های با بیش از بیست طبقه استفاده می شود.

علت این امر نیز استحکام بسیار بالا و بی نظیر اسکلت های فلزی پیچ و مهره و مقاومت ساختمان ها در برابر عوامل محیطی همچون زلزله و ضربه و فشار زیاد است.

 

دیوار چینی

در ادامه مراحل و راهنمای کامل ساختمان سازی به مرحله دیوار چینی می رسیم. هنگامی که به مرحله دیوارچینی برسیم به معنی آن است که مراحل سفت کاری ساختمان به اتمام رسیده است پس از آن بایستی وارد مراحل نازک کاری شویم.

در مرحله دیوار چینی از دیوارها و یا دیوارهای از پیش ساخته شده استفاده می شود. منظور از دیوارهای از پیش ساخته شده همان تری دی پنل ها هستند. این دیوارها علاوه بر اینکه صفحه اقتصادی بسیار بالایی دارند. از نظر مقاومتی نیز در برابر انواع اصوات، رطوبت و حرارت عایق بسیار عالی به شمار می روند.

دیوار چینی

تکمیل سقف

مرحله آخر از ساختمان سازی مربوط به نصب سقف است در زمان های گذشته از گچ کاری استفاده می شد ولی این ترکیب تقریباً منسوخ است و امروزه روش های مدرن جایگزین شده اند.

 

کلام پایانی

در این مطلب مراحل و راهنمای کامل ساختمان سازی به طور مختصر شرح داده شد. در صورت نیاز به تهیه مصالح ساختمانی با کیفیت می توانید به مجموعه آفر فوم مراجعه نمایید. آفر فوم تولید کننده مصالح ساختمانی از جمله فوم های متنوع با بالاترین کیفیت و متریال موجود است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Last Foods