پاسخگویی 24 ساعته

ارتباط مستقیم با کارخانه

مشاوره رایگان

نصب یونولیت سقفی به همراه اجرای تیرچه یونولیت

یونولیت سقفی برای عایق بندی سازه

چکیده محتوا

نصب یونولیت سقفی به همراه اجرای تیرچه یونولیت

یونولیت ها بدلیل داشتن ویژگی های مثبتی که دارند توانسته اند در بیشتر پروژه های ساختمانی حضوری فعال داشته باشند. استفاده از یونولیت ها می تواند مزایای زیادی را به همراه داشته باشد. استفاده از یونولیت سقفی نیز می تواند بسیاری از هزینه ها را کاهش داده و ایمنی ساختمان را در برابر حوادثی همچون زلزله افزایش دهد. نصب یونولیت سقفی به همراه اجرای تیرچه یونولیت را در این مقاله مورد بررسی قرار می دهیم.

جهت کسب اطلاع از قیمت انواع یونولیت با کارشناسان فروش آفرفوم در ارتباط باشید

از یونولیت سقفی چه می دانید؟

در ابتدا لازم دانستیم تا قبل از صحبت درباره نصب یونولیت سقفی ، شما را با فوم های مورد استفاده در سقف ساختمان ها آشنا سازیم. یونولیت ها در انواع گوناگونی تولید می شوند و یکی از پر کاربردترین نوع یونولیت ، فوم سقفی می باشد.
فوم های سقفی دارای وزن بسیار کمتری از بتن می باشند و به همین منظور به عنوان یک پرکننده در سقف ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرند.به طور کلی یونولیت ها را به نام های آکاسیف ، فوم ، پلاستوفوم و پلی استایرن می شناسند. تولید فوم های سقفی در 3 مرحله قابل انجام می باشند. مرحله آخر تولید یونولیت مربوط به برش یونولیت می باشد که توسط دستگاه های لیزری انجام می پذیرد.

بررسی سقف تیرچه یونولیت

در چند سال گذشته نصب یونولیت سقفی توانسته اجرای پروژه سقف ساختمان ها را بسیار راحت تر از گذشته نماید. تیرچه یونولیت ها می توانند سرعت اجرا را تا حدود زیادی افزایش دهند. اجرای تیرچه یونولیت ها مزایایی را به همراه دارند که در ادامه برای شما شرح خواهیم داد :

  • با روی کار آمدن تیرچه یونولیت ها استفاده از بلوک های سیمانی و تیرچه های پیش ساخته شده کاربردی ندارند
  • جایگزینی بلوک سقفی به جای بلوک های سیمانی بدلیل طول عمر بالای فوم های سقفی
  • عایق صدای بسیار مناسبی هستند و می توانند از ورود مقدار زیادی سر و صداهای بیرونی جلوگیری بعمل آورند
  • امکان حذف تیرچه های میانی در اجرای تیرچه یونولیت ها
  • باعث کاهش هزینه های ساخت و ساز می شود
  • حذف ستون های مزاحم و ایجاد دهانه های بلند در نصب یونولیت سقفی در سقف های تیرچه یونولیت
  • مقاومت بالا در هنگام زلزله
  • کاهش وزن ساختمان با اجرای تیرچه یونولیت در سقف

سقف تیرچه یونولیت

سقف تیرچه یونولیت دارای چه اجزایی می باشد؟

برای نصب یونولیت سقفی به همراه سقف تیرچه یونولیت نیازمند اطلاعات کافی درباره اجزای مختلف آنها می باشیم.تیرچه یونولیت ها دارای اجزایی از قبیل :

  • تیرها یکی از اجزای اصلی در سقف ساختمان ها هستند که معمولا از جنس فولاد بوده و بار اصلی سقف را به ستون منتقل می کند
  • تیرچه ها نوعی تیر فرعی به حساب می آیند و استفاده از آنها باید بگونه ای باشد تا بلوک های یونولیتی در بین آنها قرار بگیرند.بلوک های سقفی فاصله بین تیرچه ها را به خوبی پر می نمایند.
  • میلگردهای عرضی که به ژوئن معروف می باشند می توانند باعث شوند تا سقف ساختمان ها دچار لرزش و ارتعاش کمتری شوند و در نهایت باعث استحکام سقف شوند.
  • یکی دیگر از اجزای تیرچه یونولیت میلگرد اتکا می باشد که در اشکال یک طرفه و دو طرفه در سر تیرچه ها قرار می گیرند.
  • خاموت ها نیز برای استحکام بین تیرچه و سقف به هم اتصال داده می شوند.
  • آخرین اجزای تیرچه یونولیت ها برای نصب یونولیت سقفی آرماتورهای حرارتی می باشند که در زاویه 90 درجه بر روی تیرچه ها قرار گرفته میشوند.

برای نصب یونولیت سقفی به چه ابزارآلاتی نیازمند هستیم؟

تا به اینجا با تیرچه یونولیت و فوم های سقفی آشنا شده اید. اما برای نصب یونولیت سقفی نیازمند ابزارآلاتی می باشید تا بتوانید اجرای سقف را به بهترین شکل ممکن به انجام برسانید.

  1. اولین و مهمترین ابزار مورد نیاز بلوک سقفی می باشد
  2. دستگاه برش لیزری یا المنت برقی
  3. اره
  4. چکش

و دیگر ابزارهایی که برای نصب نیازمند آن هستید می تواند به دریل و میخ و پرچ اشاره کرد. البته با داشتن ابزارآلات فوق نمی توان بدون تجربه یک سقف ساختمان را نصب کرد. این کار نیازمند تجربه ای بالا می باشد.به طور کلی برای ساخت و نصب یک سقف استاندارد باید بسیاری از شرایط مثل شرایط آب و هوایی منطقه ، نحوه اتصلات ، اندازه گیری دقیق تیرچه و فاصله بین آنها ، محل قرار گیری بلوک های سقفی و غیره را در نظر گرفت. از طرفی دیگر کیفیت یونولیت ها نیز دارای اهمیت بالایی می باشد که ضخامت و دانسیته یونولیت بر روی کیفیت این محصولات بسیار تاثیر گذار می باشند.

بررسی نصب و اجرای یونولیت سقفی

نصب یونولیت سقفی بر اساس شرایط مختلفی می تواند متغیر باشد. به طور کلی نمی توان یک روش نصب کلی برای بلوک های سقفی معرفی کرد. در نظر داشته باشید که با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه می توانید ضخامت و دانسیته یونولیت را بالاتر سفارش دهید تا بلوک سقفی در برابر رطوبت مقاومت بالاتری داشته باشد. در ادامه برای نصب فوم های سقفی راهنمایی لازم را در اختیار شما قرار می دهیم :

  • مرحله اول بافتن مفتول ها می باشد که معمولا در ضخامت های 2 الی 5 میلی متری تولید می شوند. بافت مفتول ها باید در طول 3 متر انجام پذیرد.
  • ابعاد مورد نیاز بلوک های یونولیتی رو اندازه گیری کرده و توسط دستگاه برش ، بلوک های سقفی را برش دهید.
  • در مرحله بلوک های سقفی را در محل در نظر گرفته شده قرار می دهید
  • سپس با سیم های مفتول ، بلوک ها را به شبکه های از پیش تعبیه شده متصل می کنید.
  • سپس پانل ها را طبق نقشه و اندازه گیری های صورت گرفته در کنار هم قرار می دهیم و با بست های مخصوص به یکدیگر می بندیم.
  • با استفاده از اتصالات ساده یک قاب دور پنجره و درب را روی پانل انجام می دهیم تا یکپارچگی دیوار صورت پذیرد
  • بعد از اتمام نصب پانل ها می توان سایر مراحل ساختمان سازی از جمله بتن پاشی و کارهای تاسیساتی را انجام داد.

نصب یونولیت سقفی با استفاده از تر دی پانل ها

امروزه برای ساخت دیوار ها از تری دی پانل ها استفاده می شود.طرح های مختلف تر دی پانل های دیواری باعث شده است که ساخت دیوار های سنتی به طور کلی منسوخ شوند. تر دی پانل ها می توانند در سقف نیز مورد استفاده قرار گیرند. ساخت تر دی پانل ها بسیار ساده می باشند و از یک لایه یونولیت ورقه ای به همراه شبکه های فلزی تشکیل می شوند.
استفاده از تری دی پانل ها در سقف و دیوار بسیار راحت می باشند و با کمترین دانش نیز می توان از آنها بهترین استفاده را انجام داد. لازم به ذکر است که در ساخت تری دی پانل ها یک لایه بسیار نازک بتن استفاده می شود تا استحکام لازم را در ساختمان داشته باشد. این دیوارهای پیش ساخته در ابعاد مختلفی تولید می شوند و وزن بسیار کمتری نسبت به دیوارهای سفالی دارند. برای نصب دیوارهای پیش ساخته باید از اصول و ایمنی در ساختمان سازی اطلاعات کافی را داشته باشید.

دلایل رواج تیرچه یونولیت و سقف های یونولیتی

همانطور که گفته شد امروزه نصب یونولیت سقفی بدلیل ویژگی های متعددی که دارا می باشند بسیار مورد استقبال قرار گرفته اند. بلوک های سقفی در بیشتر ساختمان ها مسکونی ، اداری و تجاری مورد استفاده قرار می گیرند.تیرچه یونولیت ها و یونولیت های سقفی می توانند بسیاری از هزینه های ساخت سقف را کاهش دهند. از سوی دیگر بهره گیری از یونولیت ها می تواند موجب ایمنی بیشتر برای کارگران شوند.همچنین وزن سبک بلوک های سقفی جابجایی آن ها را راحت کرده است.

کلام پایانی

آفر فوم تولید کننده یونولیت سقفی استاندارد در ایران می باشد. محصولات تولید شده در این مجموعه با استفاده از دانش روز و دستگاه های پیشرفته انجام می پذیرد. مشتریان گرامی می توانند برای سفارش انواع یونولیت اعم از یونولیت کرومیت ، ورقه ای و سقفی با همکاران ما در بخش فروش تماس حاصل فرمایند.استفاده از بلوک های سقفی بی کیفیت می تواند آسیب های جبران ناپذیری را به ساختمان و ساکنان آن به همراه داشته باشد.توصیه آفر فوم به مشتریان گرامی استفاده از دانسیته بالا به همراه ضخامت مناسب در یونولیت های سقفی می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Last Foods