پاسخگویی 24 ساعته

ارتباط مستقیم با کارخانه

مشاوره رایگان

نقاط قوت و ضعف یونولیت

نقاط قوت و ضعف یونولیت

چکیده محتوا

نقاط قوت و ضعف یونولیت

یونولیت ماده ای سبک وزن است و معمولاً به رنگِ سفید می باشد. اغلب از یونولیت ها در راستای بسته بندی انواع مواد غذایی، لوازم خانگی یا… و عایق بندی ساختمان ها استفاده می شود. جالب است، بدانید؛ این فیبر سفید عایق بسیار خوبی در مقابل صدا یا دما و رطوبت بوده و به واسطه ی فرآيند پتروشیمی تولید می گردد. نقاط قوت و ضعف یونولیت بسیار است و ما در طول این مطلب از خود تصمیم گرفته ایم، شما را با جوانبِ گوناگون این ماده آشنا بنماییم.

درباره کاربرد یونولیت ها بیشتر بدانید!

اوّلین موضوعی که باید در معرفی این ماده سفید رنگ یاد کرد، سبک وزن بودنش است. دانه های پلی استر فشرده در کنار یکدیگر این ماده را تشکیل می دهند. جالب است، بدانید؛ برای نخستین بار فوم ها به واسطه ی یک فرد آلمانی طی سالِ 1839 کشف گردید.

دوستانِ عزیز قبل از آن که نقاط قوت و ضعف یونولیت را بررسی کنیم، شاید برایتان جالب باشد‌؛ امّا حدود پنج درصد از یونولیت پلاستیک است و مابقی را هوا تشکیل می دهد. اغلب فوم یک ترموپلاستیک جامد بوده و در دمای اتاق می باشد. حال اگر که دما افزایش یابد، قطعاً ذوب خواهد شد.

این ماده به رنگ سفید دارای کاربردها و ویژگی هايی بسیار است. مثلاً در مقابل رطوبت و آب یا حرارت و صدا عایق خوبی است. وزن کمی داشته و به راحتی جا به جا می شود! یا حجم زیادی داشته و در مصرف دیگر مصالح ساختمانی شما صرفه جویی های لازم را خواهید داشت.

فوم ها نیز دارای انواعی مختلف بوده و شما باید پیش از خرید مشخص کنید، در چه زمینه ای قصد استفاده از یونولیت ها را دارید. مثلاً ما می توانیم‌؛ به انواعِ دیواری، سقفی یا بسته بندی و… اشاره بنماییم.

با مهم ترین ویژگی های یونولیت ها آشنا بشوید!

بهتر است، در ابتدا به یک نکته بسیار مهم اشاره ای داشته باشیم. آنهم این است، که فوم ها در صنایع گوناگون کاربردهایی بسیار دارند. ما در این قسمت به مهم ترین ویژگی های فوم ها قبل از بررسی نقاط قوت و ضعف یونولیت اشاره خواهیم کرد؛

  • دارای وزنی بسیار کم هستند.
  • دارای طول عمر بالایی می باشند.
  • در برابر صدا و حرارت عایق می باشند.
  • حمل و نقل همچنین نصب آنها بسیار راحت است.
  • سرعت ساخت و ساز ساختمان به حد بسیاری افزایش می یابد.
  • در مقابل آب و رطوبت به عنوانِ عایقی بسیار خوب عمل می نمایند.
  • اگر که شما از فوم ها استفاده کنید، قطعاً در مصرف دیگر مصالح ساختمانی صرفه جویی خواهد شد.

ما در ادامه متن با شما در ارتباط با نقاط قوت و ضعف یونولیت صحبت خواهیم کرد. پس برای کسبِ اطلاعاتِ بیشتر در این زمینه با ما همچنان همراه باشید!

 

با مهم ترین ویژگی های یونولیت ها آشنا بشوید!

درباره نقاط قوت یونولیت ها

ما در این قسمت از مطلب خود با شما درباره نقاط قوت یونولیت ها صحبت خواهیم کرد. پس نقاط قوت فوم ها عبارتند از؛

  • عایق حرارتی بسیار خوبی هستند.
  • در برابر رطوبت مقاومت بالایی نشان می دهند.
  • یونولیت ها همه کاره بوده و طول عمر بالایی دارند.
  • با طبیعت سازگاری داشته و به آسانی بازیافت می شوند.
  • وزن کمی داشته و به راحتی جا به جا می شوند، البته محکم نیز هستند.
  • فوم ها با اشکال و اندازه هایی متنوع تولید و به سمت بازار روانه می شوند.

اکنون شما در بررسی نقاط قوت و ضعف یونولیت با نقاط مثبت آن آشنا شده اید. البته اینها تنها چندی از مزایای یونولیت ها بوده که معرفی نمودیم.

محصول پیشنهادی: یونولیت کرومیت

درباره نقاط ضعف یونولیت ها

حال در ادامه به نقاط ضعف یونولیت ها اشاره می کنیم؛

  • در مقابل حلال آلی استحکام لازم را ندارد.
  • چنانچه که با رنگ روغنی رنگ آمیزی گردد، اشتعال پذیر خواهد شد.
  • برخی از فوم ها از ماده ای ساخته شده است، که امکانِ آسیب رسانی به لایه اوزون را افزایش می دهد.

همانطور که مطالعه نمودید، معایب یا همان نقاط ضعف فوم ها چندی بیش نیست! بنابراین یک ترکیب فوق العاده در راستای ساخت ساختمان ها یا بسته بندی مواد گوناگون می باشد.

درباره نقاط ضعف یونولیت ها

سخن آخر

دوستان عزیز ما در طول این مطلب از خود به بررسی نقاط قوت و ضعف یونولیت ها پرداختیم. همانطور که خواندید، فوم ها دارای نقاط مثبت متعددی بوده و نقاط ضعف بسیار کمی دارند. بنابراین می تواند، یکی از بهترین گزینه ها در راستای ساختمان سازی یا بسته بندی مواد متنوع باشد.

امیدواریم که اطلاعات ارائه شده در طول این مطلب از آفر فوم برای شما مفید و موثر بوده باشد. البته شما می توانید، در صورت وجودِ سؤالات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Last Foods