پاسخگویی 24 ساعته

ارتباط مستقیم با کارخانه

مشاوره رایگان

کاربرد فوم ورقه ای در صنعت ساختمان

کاربرد فوم ورقه ای در صنعت ساختمان

چکیده محتوا

کاربرد فوم ورقه ای در صنعت ساختمان

در طی سالیان اخیر صنعت ساختمان سازی دچار تغییرات شگفت و در واقع انقلابی عظیم شده است. بسیاری از مواد اولیه و متریال ساخت و ساز قدیمی جای خود را به مواد نوین، جدید و مدرن داده است. به عنوان مثال امروزه شاهد جایگزین شدن یونولیت ها به جای مواد عایق سازی قدیمی هستیم.

یونولیت ها انواع و کاربردهای بسیار متنوع و فراوانی دارند که، از این میان می توان به یونولیت ورقه ای اشاره نمود. کاربرد فوم ورقه ای در صنعت ساختمان سازی تا به امروز فراوان بوده است. به همین منظور در این مطلب در صدد بررسی موارد کاربردی این نوع یونولیت هستیم.

یونولیت ورقه ای چه نوع یونولیتی است؟

پیش از اشاره به کاربرد فوم ورقه ای در صنعت ساختمان ساختار فوم های ورقه ای را شرح می دهیم. یکی از محصولات نهایی فرورده های پتروشیمی نوعی پلیمر به نام پلی استایرن مونومر است که، در واقع همان یونولیت و یا فوم می باشد.

مراحل تولید فوم ها در کارخانه ها در سه مرحله مجزا صورت می گیرد. مرحله پیش انبساط، قالب گیری و تهویه از جمله این مراحل هستند. در مرحله آخر توسط دستگاه های برش که به نام سی ان سی معروف هستند و همچنین توسط المنت های برقی فوم ها به اشکال مختلفی همچون بلوک و ورق تبدیل می شوند.

مقاله پیشنهادی: یونولیت ورقه ای

ویژگی و خصوصیات فوم های ورقه ای

کاربرد فوم ورقه ای در صنعت ساختمان سازی به دلیل ویژگی ها و ساختار به خصوص و منحصر به فرد این محصول است. ورود این محصول به صنایع مختلف و به ویژه ساختمان سازی به دلایل متفاوتی بوده است. از جمله این دلایل می توان به ویژگی های زیر اشاره نمود؛

 

  • فوم های ورقه ای از تنوع بسیار بالایی برخوردار هستند.
  • این نوع فوم ها در دو نوع کند سوز و قابل اشتعال تولید و به مصرف می رسند.
  • ویژگی حائز اهمیت یونولیت های ورقه ای وزن سبک آنها می باشد.
  • فوم های ورقه ای مانند سایر فرم ها و یونولیت ها قابلیت سازگار بودن با محیط را دارند و به راحتی قابل بازیافت هستند.
  • قیمت اقتصادی و بسیار مناسب یونولیت های ورقه ای آنها را در زمره محصولات صنعت ساختمان سازی اقتصادی قرار می دهد.
  • برخورداری از دوام و مقاومت بسیار بالا باعث شده است که، فوم های ورقه ای دارای طول عمر بالایی باشند.
  • فوم های ورقه ای دارای مزیت برش خوری هستند. به عبارتی دیگر می توان این فوم های ورقه ای را در ابعاد مورد نظر خود نیز سفارش داد.
  • گزینه دیگری که، تحت عنوان ویژگی فوم های ورقه ای می توان ذکر کرد؛ دانسیته و چگالی آنها می باشد که، از ۶ الی ۳۰ متغیر و متفاوت است. کاربرد فوم ورقه ای در صنعت ساختمان به دلیل کلیه این ویژگی های ایده آل و منحصر به فرد می باشد.

 

ویژگی و خصوصیات فوم های ورقه ای

کاربرد فوم های ورقه ای در صنعت ساخت و ساز

کاربرد فوم ورقه ای در صنعت ساختمان سازی بسیار فراوان است. به طور کلی فوم های ورقه ای به واسطه ویژگی ها و مزایای منحصر به فرد خود در صنایع مختلف صنعتی و غیر صنعتی کاربرد ویژه ای دارند. در ادامه به برخی از کاربردهای این فوم ها در صنعت ساختمان سازی اشاره می نماییم؛

 

  • تری دی پانل ها: فوم های ورقه ای به واسطه داشتن چگالی و دانسیته متفاوت قابلیت استفاده در تری دی پنل ها را دارند. تری دی پانل ها دیوارهای از پیش ساخته ای هستند که، در ساختمان ها استفاده می شوند.
  • عایق بندی ساختمان ها: کاربرد فوم ورقه ای در صنعت ساختمان سازی به عنوان یک عایق رطوبتی، حرارتی و صوتی می باشد. این فوم ها به راحتی قابلیت پیشگیری از هدر رفت انرژی و حرارت را، دارا هستند.
  • قابلیت رنگ پذیری: فوم های ورقه ای را، می توان در رنگ های مختلف رنگ آمیزی نمود. به این معنی که می توان این فوم ها را، در رنگ های دلخواه در دکوراسیون های مختلف استفاده نمود.

 

کلام پایانی

کاربرد فوم ورقه ای در صنعت ساختمان بسیار گسترده و فراوان است. دلیل این امر را، می توان در مزایا و ویژگی های بسیار خاص و منحصر به فرد این محصول دانست. یکی از مجموعه های معتبر در زمینه تولید فوم های ورقه ای مجموعه آفر فوم می باشد.

پیروی از استانداردهای خاص بین المللی و تولید از متریال اولیه مرغوب و با کیفیت بسیار بالا از جمله ویژگی های فوم های ورقه ای تولید شده توسط مجموعه مذکور است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Last Foods