در هنگام ساختمان سازی می بایست به عوامل و نکات زیادی از جمله نحوه نصب و اجرای یونولیت سقفی رعایت نمود . یونولیت های سقفی با توجه به وزن کمی که دارند ، موجب بالا رفتن مقاومت سازه می شوند .
از کاربردهای یونولیت ها می توان گفت که به عنوان قالب بتن در سقف های تیرچه بلوک استفاده می شود .
از کاربردهای دیگر یونولیت های سقفی ، می توان به استفاده از آن ها در زیر لایه های پوششی سقف لوله ها، شیروانی ها و در لایه میانی ساندویچ پانل و … اشاره نمود .
ما در ادامه به بررسی بیشتر در مورد نحوه نصب و اجرای یونولیت سقفی خواهیم پرداخت . جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه تا انتهای این مقاله همراه با ما باشید .
عوامل موثر بر نحوه نصب و اجرای یونولیت سقفی
عوامل موثری بر نحوه ی نصب یونولیت های سقفی تاثیر گذار می باشند که می توان به شرایط آب و هوایی منطقه و ویژگی های فیزیکی یونولیت ها اشاره نمود .
از دیگر عوامل موثر بر نحوه ی اجرای یونولیت های سقفی ، می توان به ارتفاع سقف ساختمان ها اشاره نمود . به عنوان مثال نحوه نصب و اجرای یونولیت سقفی در ساختمان های ویلایی با سقف کوتاه ، متفاوت از نحوه ی نصب در ساختمان های با سقف بلند می باشد .
یکی دیگر از موارد تعیین کننده ی نصب یونولیت ، می توان به ضخامت ورق ها اشاره نمود . قطر زیاد یونولیت های سقفی موجب شده که تعیین کننده ی شرایط نصب و اجرای آن ها باشد . از همین رو از عوامل موثر بر اجرای یونولیت های سقفی ، ابعاد و ضخامت یونولیت ها می باشند .
جهت کسب اطلاع از قیمت انواع یونولیت با کارشناسان فروش آفرفوم در ارتباط باشید
مراحل اجرای یونولیت سقفی
نحوه نصب و اجرای یونولیت سقفی به شرح ذیل می باشد ؛
- در ابتدا می بایست بافت شبکه ی فلزی صورت گیرد . بافت شبکه ی فلزی با استفاده از مفتول با مقاومت بالا و در ضخامت های 5/2، 3، 4 می باشد . همچنین طول این شبکه ی فلزی 3 و عرض آن 1 متر می باشد .
- در مرحله ی بعد می بایست پلاستوفوم ها را با ضخامت های مورد نظر و همچنین با توجه به شبکه فلزی که در مرحله ی قبل بافته شده ، برش داده شوند .
- در این مرحله از اجرا ، پلاستوفوم ها در میان شبکه های فلزی بافته شده جای گیری می شوند . همچنین دراین مرحله می بایست آن ها را به یکدیگر متصل نمود . این اتصال توسط مفتول و سیم آرماتور بندی انجام می شود . گفتنی است فاصله ی آن ها از یکدیگر به طور معمول 5، 7 و 10 سانتی متر می باشد .
- در این مرحله ، قطعات پانل ها جای گذاری می شوند . این قطعات در کنار هم قرار گرفته و با توجه به اندازه ی مورد نظر ، با بست به هم متصل می شوند .
- در آخرین مرحله ، بتن پاشی انجام می شود . گفتنی است این مرحله هم به صورت دستی و هم به صورت ماشینی صورت می گیرد .
بهترین فروشگاه جهت خرید یونولیت سقفی
در مطالب فوق به بررسی نحوه نصب و اجرای یونولیت سقفی پرداخته شد . اگر شما نیز قصد نصب یونولیت های سقفی را دارید ، می توانید جهت تهیه یونولیت ها به مجموعه ی فروشگاهی آفر فوم مراجعه نمایید .
شما عزیزان ، جهت خرید هر نوع یونولیت می توانید از طریق همین وب سایت نسبت به خرید آن اقدام نمایید . همچنین در صورت وجود هر گونه ابهامی در این زمینه ، مشاورین ما در مجموعه ی آفر فوم شما را کاملا راهنمایی می نمایند .
سخن پایانی
در این مقاله به بررسی مختصری در زمینه ی نحوه نصب و اجرای یونولیت سقفی پرداختیم . مهم ترین ویژگی استفاده از یونولیت های سقفی ، وزن کم آن هاست که موجب بالا رفتن مقاومت ساختمان در برابر نیروهای جانبی می شود .
بنابراین استفاده از یونولیت ها و نحوه ی نصب و اجرای آن ها نیز بسیار مهم می باشد . همچنین می بایست یونولیت های سقفی را از مجموعه ای قابل اطمینان تهیه نمایید که این قطعه ها را با بالاترین کیفیت و در عین حال مناسب ترین قیمت در اختیار شما عزیزان قرار دهند .
مجموعه ی آفر فوم این افتخار را دارد که یونولیت های سقفی با کیفیت بالا را در اختیار مشتریان عزیز خود قرار دهد .