پانل یونولیتی به عنوان یکی از محصولاتی به شمار می آید که توسط مراکز تولیدی به صورت ماهرانه ساخته شده است.
برای درک این موضوع کافی است یک بار محصول مورد نیاز خود را در این مراکز سفارش دهید. استفاده از این پانل ها آسان است و یک راه عالی برای افزودن عایق است.
عرضه آن در ورق های استاندارد ۴×۸ و اندازه های کوچکتر از 1.4 اینچ تا 2 اینچ انجام می گیرد. برخی از انواع تک پنل ضخیم تر در دسترس هستند اما ممکن است به سفارش خاصی نیاز داشته باشند. در این مطلب پانل یونولیتی را به صورت جامع بررسی خواهیم کرد.
آشنایی با انواع پانل های یونولیت
پانل یونیلیت یک جایگزین عالی برای عایق های بسیار رایج شیشه ای هستند که در اکثر خانه های ما یافت می شود.
دارای R-Value بالاتری در هر اینچ ضخامت می باشد، در برابر رطوبت مقاوم است و استفاده از آن نیز کار بسیار آسانی است. انواع مختلفی از پانل یونولیتی وجود دارد که افراد باید در مورد آنها آگاهی لازم را داشته باشند. در ادامه آنها را معرفی و توضیح می دهیم.
پلی استایرن منبسط شده
این در واقع همان ماده ای است که فنجان قهوه یکبار مصرف شما از آن ساخته شده است و برای محافظت از اقلام شکسته شده در بسته بندی استفاده می شود. ضخامت R-value 4 اینچ است و کم هزینه ترین نوع دال یکپارچه است. EPS در زیر سقف، دیوارهای فونداسیون و زیر سایدینگ استفاده می شود.
پلی استایرن اکسترود شده
این پانل یونولیتی یک پنل صورتی یا آبی یکدست است که در ضخامت های مختلف در مراکز خانگی یافت می شود. چگالی آن از EPS بیشتر است و دارای رتبه R-Value بالاتر 5 در هر اینچ ضخامت است.
شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر درباره یونولیت سقفی با ما همراه باشید.
این پانل یکپارچه با کناره های مستقیم یا برآمدگی برای کمک به محدود کردن حرکت هوا موجود است. در همه پیکربندی ها و اندازه ها برای برنامه های مختلف موجود است. یکی از کاربردهای رایج صفحات ساخته شده از فوم پلی استایرن اکسترود شده صفحات برای عایق کاری فونداسیون می باشد.
پلی ایزو (polyisocyanuraat)
این عایق متراکم تر و گران تر از پانل های یونولیت است. مقدار R برابر با 6 در هر اینچ ضخامت را ارائه می دهد و اغلب در فویل قرار می گیرد تا به انعکاس گرمای تابشی کمک کند. پلی ایزو در ضخامت های زیادی موجود است و روی پوشش های خانه های زیر سایدینگ یا سقف هایی که خاصیت انعکاسی آن موثرتر است استفاده می شود.
زمان استفاده از پانل های یونولیت
با توجه به ابعاد پانل یونولیتی باید با توجه به نیاز خود از آن ها استفاده کنید، در صورتی که نحوه استفاده از آن ها را نمی دانید بهترین راه این است که از کارشناسان خبره بپرسید و قبل از خرید اطلاعات کلی در مورد آن داشته باشید.
پانل های یونولیت به دلیل مقاومت در برابر رطوبت، انتخابی عالی در هر زمان و مکانی که امکان رطوبت وجود دارد مانند: فونداسیون خارجی، زیرزمین در برابر فونداسیون و زیرزمین خارجی می باشد.
بسته بندی کردن. پانل های یونولیت گران تر از عایق های مرهم سنتی هستند، بنابراین گاهی اوقات با استفاده از یک اره مدور با استفاده از چاقو یا چاقوی معمولی بریده می شوند.
برای تثبیت عایق می توانید از پیچ هایی با واشرهای عریض، چسب مخصوص ساخته شده برای ثابت کردن پنل یونولیتی یا قطعات کوچک را می توان با درزگیر یا اسپری فوم آب بندی کرد.
سفارش پانل یونولیت
امروزه بسیاری از سایت های اینترنتی پانل یونولیتی را در ابعاد مختلف عرضه می نمایند که به راحتی می توانید آنها را برای کاربردهای مختلف تهیه کنید.
ممکن است در مورد عایق ها و پانل های یونولیت گیج شده باشید و ندانید که کدام یک برای شما بهتر است. برای انجام کار خود به طور موثر می توانید با افراد مجرب مشورت کنید.
سخن پایانی
پانل یونولیتی در سایزها و ضخامت های مختلف در بازار موجود است و قیمت آن ها بر اساس عوامل مختلفی تعیین می شود.
بنابراین نمی توان قیمت نهایی را برای آنها در نظر گرفت. ضروری است کارشناسان فروش قیمت، اندازه و ابعاد پنل مورد نیاز شما را به طور دقیق تعیین کنند. در نتیجه بهترین کار برای تعیین قیمت دقیق این است که با پشتیبانی در وب سایت تامین کننده این محصول تماس بگیرید.